Početna
Sadržaj
Početna
O Radiju
Program
Vijesti
Cjenovnik Usluga
Kontakt
ORP LIVE
      Slusaj ORP uzivo
ORP na Facebook-u
ORP na Facebook-u
Ankete
Koliko vremena provodite uz Radio "PREPOROD" Odžak
 
Ko Je Online
Gostiju online: 4
Statistika
Posjetilaca: 2723715
Musini Dani 2015. godine
Autor: Radio Preporod   
Saturday, 14 February 2015

 Poštovani slušaoci u povodu obilježavanja 100. godina od smrti istaknutog Bosanskohercegovačkog pjesnika Muse Ćazima Ćatića BZK PREPOROD Odžak i ove 2015. godine obilježava Musine Dane

 

 Dana 12.03.2015. godine u gradskom parku u Odžaku članovi BZK Preporod Odžak položit će cvijeće na spomenik Muse Ćazima Ćatića.

Dana 12.03.2015. godine održat će se promocija izložbe dijela Nasuha Matrakčije,  čiji je autor i promotor prof.dr. Ćazim Hadžimejlić.

 

Otvaranje biblioteke BZK Preporoda Odžak i Promocija XI kola edicije  " Bošnjačka književnost u 100 knjiga".

  Jedanaesto kolo obuhvata djela Feđe Šehovića, Džemaludina Latića, Amira Brke, Envera Čolakovića, Omera Novljanina, Jusufa Livnjaka i Huseina Bašića, o kojima će govoriti, prof.dr. Senadin Lavić , prof.dr. Sanjin Kodrić, Hadžem Hajdarević.

Dana 28.03.2015. godine, u centru za kulturu Odžak na večeri " Pjesmom i igrom zajedno" predstavit će se muzička i folklorna sekcija BZK Preporod-a Odžak uz učešće gostiju.

Dana 03.04.2015. godine u centru za kulturu Odžak održat će se završno veče " Dani Muse Ćazima Ćatića 2015. " uz izvođenje pozorišne predstave " U Odžaku je moje Srce " i dodjelu nagrada za literarne radove.

 

 
ORP uzivo
Autor: Radio Preporod   
Sunday, 07 October 2012

Poštovani slušaoci,

 Napravili smo neke od izmjena na našoj internet stranici. Kako i sami primjetite sada za slušanje Radio "PREPOROD"-a dovoljno je da kliknete na sličicu koja se nalazi u lijevom meniju pod nazivom LIVE ON AIR.

Ugodno slušanje Vašeg i našeg najdražeg radija.  

 
ORP na iPhone

Slušajte ORP u živo na iPhone telefonima

MARKETING

ORP Marketing - TEL/FAX: ++387 (31) 761-283

SMS PORUKE
Upute za slanje poruka: Text Vase poruke zapocnite rijecima BN (razmak) ORP (razmak) zatim tekst Vase poruke.  SMS posaljite na broj drzave u kojoj se nalazite.